Indbrudstyv

17 gode råd til at undgå indbrud

Vidste du at Danmark er dét land i hele EU, der har flest indbrud? Det er desværre sandt og skyldes at vores boliger her i landet ikke er sikret godt nok. Tillid er godt og vi danskere har masser af den, men desværre er det noget som et stigende tal af kriminelle udnytter til egen fordel.

Hver eneste time året rundt sker der 5 indbrud i Danmark. Det løber op på mere end 32.000 indbrud om året og betyder at tæt på hver tredje dansker har oplevet det på egen krop – og bolig.

Har man først oplevet et indbrud, glemmer man det aldrig for ud over at man mister sine ejendele, nogen måske endda med affektionsværdi, så er følelsen af at have fået sin privatsfære ufrivilligt invaderet, noget så ubehageligt at det er svært at forestille sig på forhånd.

Omvendt så har os, der ikke selv hart prøvet det, en tendens til at negligere alvorligheden af et indbrud. “Det sker ikke for mig, men kun for naboen,” er en hyppig tanke.

Hvordan sikrer jeg min bolig mod indbrud?

Bagger Låse & Alarm har lavet en flot og brugbar infografik med 17 gode råd til dem, der gerne vil sikre deres hjem bedst muligt mod ubudne gæster, når de ikke selv er hjemme.

Infografik- undgå indbrud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *