Havehegn

Køb et havehegn, og skærm for vinterblæsten

Vinterhalvåret kan være mørkt, vådt og blæsende. Det kan gøre det rigtig besværligt at komme ud i haven. Heldigvis er der nogle løsninger. Du kan afhjælpe vinterens problematikker og tilbringe mere tid i din have.

Et hegn kan give dig læ for blæsten. En varmekilde kan give dig lidt at varme dig på. En lampe kan lyse op, så du kan se noget.

Når du kan holde varmen og se, kan du bedre nyde nogle flere timer i din have. Du har jo have for at tilbringe noget tid i den.

Sæt læhegn op

Når blæsten er et problem, kan det løses med et hegn. Et læhegn kan give dig læ for blæsten, så den ikke bider dig. Du kan finde et havehegn her.

Et hegn er en nem og hurtig løsning til at skabe en hyggekrog. Hegnet kan holde blæsten væk, så det er mindre koldt og vindigt. Havehegnet kan også indramme din terrasse eller det hjørne af haven, du gerne vil sidde i.

Det kræver ikke ret meget af dig at sætte et lille stykke hegn op. For din lille indsats får du en stor forandring.

Hold varmen

Vil du stadig gerne have det lidt varmere i din hyggekrog, så kan du sørge for en varmekilde. En varmekilde kan være flere ting. Det kan være en varmepumpe, en varmelampe eller et lille bål. Overvej, hvad der vil passe bedst.

Når du har læ og en varmekilde, kan du sidde i din hyggekrog i haven uden at fryse. Du kan tage et tæppe med ud for hyggens skyld, men du vil kunne holde varmen til sent på aftenen.

Lys op i mørket

Læ og varme i hyggekrogen er godt. Så kan du have det behageligt. Men hvad vil du så lave i din hyggekrog? Vil du sidde og læse en god bog? Så får du brug for noget lys.

Der er et utal af muligheder, når det kommer til belysning. Du kan sætte en eller flere lamper op. De kan stå fast på det sted, hvor du også har læ og varme. Eller du kan have en lampe, du kan tage med dig ud, når du sætter dig i hyggekrogen.

Der er alle muligheder i forhold til lys. Her kan du selv bestemme, hvordan du vil have det. Og når du så både har læ, varme og lys, så er din hyggekrog helt klar til timevis af hygge.

Læs videre...

flytter

Få gode råd til flytningen

Skal du snart flytte? Det kan være, du skal flytte hjemmefra for første gang, eller at du som ung voksen skal flytte i hus. Det kan også være, du endelig har besluttet at forfølge din drøm om at flytte til byen, hvor du har fundet en lejlighed.

Der kan være mange situationer i livet, hvor man er nødt til at flytte. Somme tider gør man det af lyst, og andre gange er flytningen mere et behov.

Uanset hvad, så er der et par flytteråd, som det er godt at kende. Hvis dette er noget, som interesserer dig, så læs med her!

Vigtigheden af et dejligt og roligt hjem

Først er det nødvendigt at påpege, hvor ekstremt vigtigt det er at have et dejligt og roligt hjem og bo i. Hvis du nogensinde har været i en situation i dit liv, hvor du ikke har haft dette, så ved du også, hvor tærende det er.

Hjemmet er ens base – det er der, man bare kan være sig selv og slappe helt af. Hvis man ikke har en sådan base, er det noget, som kan påvirke én voldsomt i en negativ retning. Man får sværere ved at håndtere de problemer, som man møder i sin hverdag.

Grunden til, at det er vigtigt at påpege dette, er, at det er vigtigt at forstå, netop hvor vigtigt hjemmet er. Du bør altså tage din flytning seriøst – du må gøre dig umage. Selvfølgelig er det aldrig godt at overtænke noget i for stor grad. Men husk, at det kan betale sig at overveje situationen grundigt og gøre sit bedste for at finde det helt rigtige sted at bo.

Skal du ud af en kompleks boligsituation?

Nogle gange flytter man mere af nød end af lyst. Et klassisk eksempel her er de mange skilsmisser, som finder sted i Danmark. Ofte har parret boet sammen, og når de så går fra hinanden, er det meget normalt, at den ene eller begge af parterne flytter ud.

I sådanne tilfælde kan man nogle gange havne i en lidt kompliceret situation. Måske er man ikke enige om, hvordan det hele skal forløbe. Det kan også være, at der er sket noget med boligen, mens man boede i den, som man ikke havde forudset.

I sådanne tilfælde har du brug for en boligadvokat. Du kan med fordel kigge efter en dygtig boligadvokat til fast lav pris.

Forbered dig i god tid

Et godt tip, når man skal flytte, er generelt, at man forbereder sig i god tid. På denne måde kommer der mest mulig ro på situationen.

Gå i gang med forberedelser i god tid. Der er ting, som du må planlægge – fx leje af flyttebil – og dette skal du have styr på.

Læs videre...

moderne hjem

Foretag nogle moderne ændringer i din bolig

Er det tid til, at der skal ske noget nyt i dit hjem? Forestil dig, at dit hjem bliver moderne og funktionelt på kort tid. Noget af det, du kan gøre i dit hjem, for at det bliver mere moderne er at tilføje nogle lækre designermøbler. Designermøbler kan give dit hjem et helt nyt og anderledes touch. En anden ændring i dit hjem, er at støj reducere særligt de store rum i dit hjem. Hvilket giver dig og din familie mulighed for at opholde jer i de store rum, uden at i for generede af støj i løbet af dagen.

Designermøbler i dit hjem

Gør dit hjem moderne og lækkert med designermøbler af forskellige slags til de forskellige rum. Der findes mange muligheder for dig, når du vil pifte dine rum op med lækre møbler. Der findes flotte designer møbler i alle mulige former, farver og stilarter. De findes både som flotte og funktionelle stole, reoler, spiseborde og sofaborde. Mulighederne er mange. Du kan vælge et møbel som passer til dine behov. Skal det være den flotte By Lassen saxe stol i brun eg, By Lassen den trætte mand eller måske vipp 494 spisebord. Tøv ikke med at pifte dit hjem op med de flotte møbler. Hvis det lyder som noget for dig, så køb designermøbler her.

Støj reducer i de store rum i hjemmet

Noget andet du kan gøre ved dit hjem, er at dække de store overflader i dine større rum med acoustic panel ceilings. Panelerne absorberer uønsket støj, og det akustiske plaster kan tilføjes på næsten alle slags overflader både lige, kurvede og vinklede. Det akustiske plaster hedder the fade og er mindre tydelige end andre støjreducerende paneler, man ser på markedet.

Giv de gode idéer videre til din arbejdsplads

Både designermøbler og the fade er yderst relevante for større arbejdspladser såsom kontormiljøer, historiske bygninger og uddannelsessteder. Giv idéen videre til din arbejdsplads, så i bl.a. kan få nogle gode opholdsrum med lækre møbler. The fade er også meget relevante for din arbejdsplads, da støj kan medføre store gener for dig og dine kollegaer i løbet af dagen. Med the fade får i en fin løsning til at forbedre arbejdsmiljøet og mindske eventuelle arbejdsgener. The fade er super hensigtsmæssig til større sammenhænge, da det som tidligere nævnt, kan tilføjes på næsten alle slags overflader. Så giv idéen videre så du optimerer både dit hjem og din arbejdsplads.

Læs videre...

Makita

Trænger dit hjem til et frisk pust, er der mange fagfolk, du kan hyre

Har du boet i dit hus i mange år, kan du måske godt få en følelse af, at der mangler noget. For når du går og kigger på det samme hver eneste dag, kan du jo godt blive træt af det. Heldigvis er det jo en mulighed at få lavet noget ved det. Det kan jo være i form af et nyt køkken, en omgang maling eller noget så simpelt som at få udskiftet de gamle, slidte døre. Det er bare med at se muligheder, hvis du trænger til noget nyt.

Sørg også for, at dit hjem består af ordentlige byggematerialer

Bor du i et gammelt hus, er det muligt, at det indeholder PCB-fuger. Disse bruges ikke i dag, men det gjorde de for en del år siden. Grunden til, at de ikke bruges i dag er, at PCB er giftigt, og dermed naturligvis ikke særlig godt. Lær mere om PCB fuger. Går du og drømmer om, at der skal ske noget i dit hjem? Så er det jo bare med at få det udlevet. Er det for eksempel et nyt køkken, er det bare med at kontakte nogle fagfolk. For de ved præcis, hvordan de skal hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Når hele processen først er gået i gang, er der ofte en del fagfolk inde over. For eksempel håndværkere, elektrikere og tømrere. Det kan hurtigt blive dyrt, men det er bestemt det værd. For det er jo vigtigt, at det hele spiller. Det er ikke særlig fedt at bo i et hus, hvor man egentlig synes, at det ikke rigtigt er, som man gerne vil have det. Netop derfor er det en god ide at hyre dygtige fagfolk. For så ender resultatet præcis, som du ønsker det.

Ny lejlighed? Hvad kan du klare selv?

Det kan være fristende at klare diverse opgaver i hjemmet selv. Nogle gange kan det sagtens gå, men andre gange kan det ikke. Er der for eksempel et børneværelse, der skal males, kan det ofte klares. Også selvom vi godt ved, at en professionel maler gør det bedre. Men når det kommer til opgaver med elektricitet, bør de fleste være påpasselige. For her er der altså som regel brug for en uddannet elektriker. El-opgaver er nemlig lidt mere farlige end for eksempel at male en væg.

Så hvis du har fundet en ny og lækker lejlighed, som du gerne vil sætte i stand, bør du kraftigt overveje, hvad du selv kan klare. Du bliver dog nødt til først at finde den perfekte lejlighed, som du kan istandsætte. Her kan du med fordel kigge i Aalborg, hvor boligmarkedet er rigtig godt. Hvis din interesse er blevet vakt for at købe lejlighed i denne skønne by, så kan det helt klart anbefales at begynde at se på forskellige portaler. Du kan finde den 2-værelses lejlighed i Aalborg Vestby, der lige falder i din smag. Når du har fundet den rette lejlighed, kan du hurtigt komme i gang med at renovere.

Læs videre...

Wallstickers

Brug wallstickers til at pynte op på børneværelset

Det er ikke kun på børneværelset, man kan benytte wallstickers til at pynte lidt ekstra op i rummet, men det er et lige så oplagt et sted at bruge wallstickers som ethvert andet rum i hjemmet. Og man kan også få nogle rigtig flotte wallstickers, som netop retter sig mod et børneværelse.

Læs mere her for at se hvordan du kan anskaffe nogle flotte wallstickers og hvorfor du bør benytte disse noget mere som dekoration rundt omkring i hjemmet.

Stort udvalg på nettet

På nettet kan du finde et meget stort udvalg af wallstickers. Du kan lynhurtigt finde frem til en større bunke netbutikker, hvorigennem der sælges wallstickers, hvis du blot laver en hurtig søgning efter dem. Prøv det selv og se hvilke resultater der kommer frem.

For bedre at kunne holde overblikket over dine mange muligheder kan det være en god ide at gemme disse netbutikker i din bogmærkelinje eller eventuelt skrive navnene ned på en notesblok ved siden af dig. På den måde kan du langsomt begynde at sortere ud i netbutikkerne, efterhånden som du finder ud af hvilke du ikke har lyst til at købe fra.

Ting der kan hjælpe dig med at sortere imellem disse netbutikker, er for eksempel den pris de tager for de forskellige wallstickers og hvad de tager for fragten. Det siger sig selv, at du gerne vil købe dine wallstickers til så billig en pris som muligt.

Vær dog påpasselig med at du ikke køber dem så billigt, at dine wallstickers ikke ser specielt pæne ud eller er lavet i dårlig kvalitet, som går i stykker med det samme du får dem hjem.

Lad anmeldelserne guide dig

Ofte kan du få en meget god fornemmelse af, hvor god kvaliteten af nogle wallstickers fra en bestemt netbutik ved simpelthen at læse lidt inde på nogle anmeldelsessider. Hvis du for eksempel synes, at en netbutik er utrolig billig og du er lidt skeptisk for, om dine wallstickers nu også vil være i god kvalitet til så billig en pris, så er det en god lige at dobbelttjekke hvad det er tidligere kunder mener om butikken.

Har de haft en god oplevelse eller har de været utroligt skuffede? Har nogle af dem nævnt i deres anmeldelser, at de var lige så mystificerede over, at de kunne få så gode wallstickers til så billig en pris?

Det skader aldrig lige at være helt sikker på, at ens valg i forhold til netbutik er det helt rette.

Wallstickers er nemme at fjerne

En af de helt store fordele ved at benytte sig wallstickers til at pynte op inde på et børneværelse er, at wallstickers er utrolig nemme at fjerne igen. Selvom værktøj ikke er nødvendigt, kan det være nødvendigt til at andre projekter på børneværelset. Du kan benytte denne guide til bedste værktøj for at finde svar på, hvordan du vælger det rette værktøj, som du kan få brug for i hjemmet.

Læs videre...

Julegaver

Tid til at købe julegaver!

Efteråret er over os og det betyder at de store forbrugsevents der leder op til selvforkælelse og gavekøb, er skrevet klar på kalenderen, opsparingen står klar og vi er begyndt at skrive de lange købs- og ønskelister så vi ved nøjagtigt hvor vi skal gå hen, hvad vi skal kigge efter osv.… Men! Vi er kun begyndt.

Problemerne kommer dog hvorvidt et køb er en fantastisk investering til langt ud i fremtiden, om det er en opgradering til noget der allerede er at finde derhjemme, eller om det er noget som skal sørge for at man up to date med de nye modeller, eller om det er en gave til en i forbindelse med en særlig anledning.

Især når det gælder gaver, der kan det være svært. Udadtil kan det virke som om at folk har alt, og man vil ikke rigtigt spørge hvad de ønsker sig, for det kan hurtigt blive så specifikt at vedkommende ved hvad der er i pakken; og det ødelægger det sjove. Hvis personen har alt, kan du eventuelt købe noget til deres arbejdsplads. Hos inventarland er alt samlet et sted, og her kan du finde alt, hvad kontoret begærer.

Hvad skal man købe?

Sagen er den at når man vil ud og jage geniale gaver til venner og familie, så er den sværeste del netop at indstille sig på bare et felt; en genre af gave. Hurtigt falder man hen i at købe oplevelser og gavekort, så når man vil købe gaver der ikke lader modtageren vælge selv, så er det jagten på inspiration og tips til gaver, der egentligt er det sværeste.

Det er dog kun svært i tilfælde hvor man vil give gaver til folk, som ikke har en direkte passion for et særligt område. Det er klart at er vedkommende en lystig tegner eller maler, så er det ikke for galt at købe kreative redskaber som nogle farver, lærreder, nye pensler eller blyanter af en særlig kvalitet, og lige såvel kan man investere i garn for en der hækler, måske nogle nye skydespil hvis det er en der spiller computer.

Hurtigt kan det gå hen og blive så simple og logiske gaver, at man ikke selv er tilfreds med det, og der er spørgsmålet om gaven trænger til en opgradering eller om det er indpakningen, som skal løsrive sig lidt.

Fancy indpakning ideer

På nettet kan du let finde inspiration til hvordan du let kan pakke dine gaver ind, så det vil lige noget helt andet. Her kan nogle fx have brugt en paraply til at pakke den originale gave ind, også har man givet selve paraplyen det klassiske gavepapir.

Andre har benyttet tomme flasker eller æsker fra morgenmadsprodukterne, ja sågar røret i en køkkenrulle som metoder til at skjule den tydelige form eller konsistens på en pakke, og dermed vil overraskelsen nærmest være en garanti.

Man kan på en måde sige at man lige så meget skal finde en måde at give gaven på såvel som man skal finde selve gaven.

Læs videre...

Boliginvestering

Hvad i alverden er boliginvestering, og hvordan kommer jeg i gang?

Mange vælger at investere sine penge, i stedet for blot at have dem stående på en konto med meget lave renter.

Det kan nemlig være indbringende i højere eller lavere grad at investere sine penge, hvis man altså investerer dem rigtigt.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan man investere sine penge korrekt, hvor mange penge man skal investere, og hvad man skal investere i.

Skal man ikke være mangemillionær for at bolig- og ejendomsinvestere?

Mange tror fejlagtigt, at man skal have flere millioner kroner på kontoen, for at kunne investere i boliger og større ejendomme.

Men faktisk er dette på ingen måde sandt. Du kan sagtens investere dine penge i ejendomme, uden at være mangemillionær.

Her taler man om begrebet crowdfunding, hvor man er flere om at investere. Man investerer altså, sammen med andre, i det samme ejendomsprojekt, så man ikke behøver at skaffe alle pengene alene.

Dette er enormt smart, da man stadig kan få et højt afkast, selvom man er flere om at investere i det samme boligprojekt.

Hvordan kommer jeg i gang med boliginvestering?

Begrebet ”boliginvestering” kan for en, der er helt ny indenfor investeringer, virke enormt intimiderende.

Man kan hurtigt forbinde det med højtuddannede mænd og kvinder i dyre jakkesæt.

Det behøver du dog på ingen måde at bekymre dig om. At boliginvestere kan faktisk være så simpelt, at du kan sidde i dine underbukser foran din computer og gøre det.

Der findes mange handelsplatforme online, hvor du nemt og hurtigt kan oprette en profil og komme i gang med at investere.

Derefter må du udvælge et ejendomsprojekt som du finder interessant, og som du har lyst til at investere i.

Det er yderst vigtigt, at du sætter dig godt ind i det pågældende ejendomsprojekt, inden du investerer i det.

Der er stor forskel på hvor meget du investerer, samt dit afkast fra projekt til projekt, så det er vigtigt, at du har læst alt det med småt, inden du investerer.

Som tidligere nævnt er det dog ikke så svært som det måske kan virke at kaste sig ud i boliginvestering, og som med alt andet gør øvelse mester.

Det handler blot om at læse godt på stoffet, og så kaste sig ud i det.

5 tips til boliginvestering

  1. Start med at vælge din ønskede handelsplatform og opret en profil. Så er du klar til at komme i gang.
  2. Herefter må du tage stilling til, hvilket specifikke ejendomsprojekt du ønsker at investere i.
  3. Du må også tage højde for, om det er nybyggeri, udlejningsejendomme eller noget helt tredje du ønsker at investere i.
  4. Læs, læs, læs. Du kan aldrig komme til at læse for meget, og det er yderst vigtigt at være godt forberedt inden du investerer.
  5. Hvis du bliver i tvivl om noget, er google din bedste ven. Der findes tonsvis af sider der kan hjælpe og guide dig igennem processen, og masser af rådgivere der kan hjælpe dig.

Læs videre...

leg i haven

Sådan indretter du en indbydende have

Haven er for mange en vigtig del af hjemmet, og derfor er det vigtigt, at den bliver indrettet, så der er rart at være. Det skal være et sted, hvor hele familien har lyst til at opholde sig, om det så er forår, sommer, efterår eller vinter. For at indrette en indbydende have er det en god idé både at invitere til hygge og nærvær samt byde på aktiviteter, hvilket kunne gøres med en firkantet trampolin.

Find hyggen frem

For at indrette en indbydende have kan det være en god idé at tænke hyggekroge ind i indretningen. En hyggekrog kan laves i form af en pavillon eller et orangeri, hvor der kan pyntes med puder, tæpper og bøger. Med en hyggekrog i læ for regn og blæst indbydes der til hygge i haven året rundt. Hvis I har mange store blomsterbede, kunne det være en idé at sætte en bænk mellem blomsterne som en slags udendørs hyggekrog. Her er der god mulighed for at slappe af og læse en bog i stilhed.

Hvis ikke du allerede har blomsterbede i haven, kan det være værd at overveje, om det skal være næste projekt i haven. Blomsterbedene pynter fint i haven, og så er de også med til at sprede hygge. Desuden kan det vække nogle af sanserne, når blomsterne springer ud i foråret, og duften breder sig i haven. Hvis du også vil have lidt aktivitet ind i haven, kunne du overveje at købe en firkantet trampolin.   

Inviter til aktiviteter

Det er ikke kun børn, der har godt af at lege udenfor, også voksne kunne have både glæde og gavn af at komme ud og lege. Med en firkantet trampolin i haven er der budt op til flere timers leg. Hvis du som voksen ofte ikke når at dyrke de anbefalede 30 minutters motion om dagen, kan havetrampolinen hjælpe. Med havetrampolinen kan du slå to fluer med ét smæk, fordi du både får kvalitetstid sammen med børnene, og så får du motion af at hoppe rundt på trampolinen.

Der findes forskellige former på havetrampolinerne, og her er det en smagssag, hvad du er mest til. Hvis du vil have en trampolin, der har en større hoppeflade end den runde model, kan du købe en firkantet model. Det kan også være, at du har et bestemt hjørne i haven, der lige præcis passer til en firkantet trampolin, hvorimod den runde trampolin kan være svær at placere i et hjørne.

En spiselig have

Hvis du af gode grunde enten har en firkantet trampolin i forvejen eller ikke har plads i haven, kan du overveje at lave en urtehave. Hele familien kan være med til at holde urtehaven sammen. Det giver både motion og kvalitetstid at være i haven for at plante urter. Hvis der ikke er plads til en stor urtehave, kan du nøjes med at anskaffe dig en plantekasse. Det er muligt at have en plantekasse stående på meget små områder, og her kan du plante, lige hvad du har lyst til.

Læs videre...

plan

Har du overvejet en vedligeholdelsesplan for dit hus?

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Ifølge en undersøgelse lavet af YouGov i 2017 er det kun syv procent, der har en vedligeholdelsesplan. Og det er kun ni procent, der har en fast opsparing til vedligeholdelse. Vedligeholdelse af din bolig er noget, som du ikke kan undgå. Og det kan i fremtiden være med til at spare dig for udgifter til større skader, som opstår grundet dårlig vedligeholdelse.

Vedligeholdelse af din bolig er mange ting, og derfor kan det være en god ide med en opsparing hertil. Udgifterne til vedligeholdelse kan blive store i forbindelse med tagrenovering eller facaderenoveringer.

Hvad er en vedligeholdelsesplan?

En vedligeholdelsesplan er en rapport, der giver overblik over din boligs tilstand og vedligeholdelsesopgaver. Denne rapport bliver også kaldt drift- og vedligeholdelsesplan. Det er med til at give ejeren af boligen et overblik over, hvor der skal sættes ind.

Hvis du er husejer, ved du, at der er mange forhold at tage stilling til. Og det kan være svært at vide, hvor man skal starte og slutte. Og det er netop her, at vedligeholdelsesplanen kan hjælpe dig.

I en god vedligeholdelsesplan får du lagt et realistisk budget, der bliver prioriteret efter opgaver og deres omfang. Det vil sige, at den byggesagkyndige fastlægger et tidspunkt for, hvornår du skal have sparet op til den givne opgave.

Det er typisk en plan, der vil gælde for de næste 10 år. Det er en byggesagkyndig, der har til opgave at udføre byggetekniske undersøgelser og på denne baggrund udføre rapporten.

Hvornår er en rapport nødvendig?

For dig, som har købt et hus med gavltrekanter, vinduer og så videre i træ, er en plan en god ide. Det gælder også, hvis du har købt et hus, der er gammelt og til dels slidt. Du kan sagtens flytte alle dine ting i huset og udføre opgaverne løbende.

Når du flytter, kan det være en fordel at kontakte et flyttefirma som Havkrog, der er et flyttefirma i Århus. Det vil spare dig for en masse tid, som du kan bruge på at vurdere dit hus og dennes opgaver.

Hvis du bor i en nyere andelsbolig, er en vedligeholdelsesplan lovpligtig. I 2018 trådte en ny lov i kraft, som indebærer, at alle andelsboliger skal have en 15 års vedligeholdelsesplan.

Vedligeholdelsesrapport kan have negativ indvirkning

En vedligeholdelsesplan kan også have den omvendte virkning af at skabe overblik. Den kan også være en stressfaktor. Hvis planen fortæller dig, at du skal male vinduer om to år, og du ikke når det? Hvad så?

Her vil de fleste garanteret blive stresset. Og er du lige flyttet i nyt hus, går der en rum tid, før du er på plads. Og måske du endnu ikke har alle dine ting og møbler i det nye hus. Her skal du dog ikke stresse, da du altid kan ringe til et flyttefirma. Og et firma som Havkrog flytter alt fra pengeskabe til mindre ting.

Hvis du eksempelvis bor i en murermestervilla eller et andet murværkshus, er det stort set vedligeholdelsesfrit. Og dermed vil en plan ikke være aktuel for dig. Når du har boet i huset i nogle år, finder du hurtigt ud af, hvad der kræver vedligeholdelse.

Læs videre...

Idræt

Svendborg og Nyborg er for dig, der elsker idræt

Med en lejebolig i Svendborg eller Nyborg er du helt sikker på at få dig et nærområde med masser af mulighed for idræt. Der er omgivet af smukke udendørsområder så du kan tage dig en lang løbetur og nyde omgivelserne. Med en lejebolig i Svendborg bor du i Team Danmarks kommune, som oveni købet er kåret til den mest aktive kommune i 2008. Med en lejebolig i Nyborg er der også masser af gyldne muligheder for at dyrke sport. Generelt er området omkring Svendborg og Nyborg spækket med idræts- og fritidstilbud, så i som familie kan få en sjov og aktiv hverdag. Du kan på Sydfyn være sikker på en aktiv hverdag, ligegyldig om du er til det traditionelle eller mere ekstreme.

Svendborg – en aktiv kommune

Med en lejebolig i Svendborg er du sikret muligheden for, at sportsstjernen i dig og din familie kan blomstre og komme i form, da der er rigeligt med muligheder for at gribe løbeskoene og dyrke sport. Det kan både være en løbetur i den smukke fynske natur, eller du kan vove pelsen med lidt ekstrem sport.

I Svendborg kan du tage i gorillapark med hele familien. Her kan du højt oppe i træerne få det vildeste adrenalin kick og en god dag med familien. Det er en sjov og udfordrende måde at dyrke sport og familien og så ovenikøbet i smukke omgivelser. Det er lige noget for den familie, der altid har drømt om at lege Tarzan og være skovens konge. Du kan også boltre dig med kitesurfing eller dykning for at få adrenalinen helt i top.

Uanset om du vælger et normalt og traditionelt medlemskab, ekstremsport eller at løbe en tur i de smukke omgivelser, kan du være sikker på, at der vil være masser af gyldne muligheder for at leve et aktivt liv med sport og andre fritidsaktiviteter med en lejlighed i den aktive kommune Svendborg.

Find lejlighed i Svenborg her: https://www.facebook.com/lejebolig.svendborg

Elefanten – Nyborgs nye stjerne

Med en lejebolig i Nyborg har du glæden af at kunne blive medlem af motionsklubben Elefanten. Hos Motionsklubben Elefanten har du mulighed for både at pleje dit udseende og din sundhed i en god og tryk atmosfære med fokus på social tryghed. Der er smukke nye lokaler i top form med både løbebånd og andre træningsmaskiner. Motionsklubben Elefanten er åben for alle, der er fyldt 14 år og deres priser er formidable.

Motionsklubben Elefanten har også et kompetent team af instruktører som er klar til at hjælpe og guide dig hvis du skulle have behov for det, så du er helt sikker på at være i gode hænder.
Selvom elefanten er Nyborgs nye stjerne, hvad angår sport, er der dog også utallige andre muligheder, og med en lejebolig i Nyborg kan du være helt sikker på et liv, hvor du kan dyrke sport i smukke omgivelser med andre sportsentusiaster omkring dig. Endnu et plus er, at der ikke er mere end en time i bil til Svendborg, hvis du og familien skulle have lyst til en tur i gorillapark, så det er bare at komme afsted.

Læs mere her: https://www.facebook.com/lejebolig.nyborg

Læs videre...