fliser

Få en brolægger til at forvandle haven til din drømmehave

Er haven blevet lidt træt og kedelig at se på? Eller har du lige købt nyt hus, hvor haven ikke just stemmer overens med dine drømme? Det er heldigvis et problem, du kan få hjælp til af en professionel brolægger. Bor du nær Brønderslev eller Hjørring, så har du en lokal brolægger ved hånden, som gerne står til rådighed med sin ekspertise. Brolæggeren udfører både arbejde for private, erhverv og det offentlige.

Når der skal anlægges ny have er første step at danne sige et overblik over haven, så opgaverne bliver udført i den korrekte rækkefølge. Det vil være en skam at anlægge et pænt bed, som en stor gravemaskine skal passere for at anlægge en terrasse. Gør dig nogle tanker om hvilke elementer du ønsker i drømmehaven, samt hvor de skal placeres.

  • Hvor mange terrasser skal der være?
  • Har du et læhegn, skal det så beskæres på en bestemt måde?
  • Skal der anlægges stier?
  • Hvor ønsker du buske og blomsterbede?
  • andre ønsker.

Vi kan anbefale dig at besøge dette firma, hvis du vil have hjælp til professionel brolægning.

Drømmehaven fra tanke til resultat

Skal der anlægges én eller flere terrasser? Gør dig tanker om det færdige resultat, så de forskellige elementer passer sammen. Hvor stor skal den enkelte terrasse være? Tænk også over størrelsen, farven og typen af fliser. Disse detaljer kan din brolægger også hjælpe dig med, samt give dig inspiration i forhold til det færdige resultat.

Det kan være besværligt og svært at udtynde et læhegn, som er groet vildt og meget. Brolæggeren har det rette udstyr, som gør det muligt at udtynde læhegnet og samtidig beskære det, så det står knivskarpt efter beskæringen.

Stier i haven kan give prikken over i´et og få haven til at minde om en blomsterpark eller et sted, hvor naturen er i fokus, alt efter hvordan resten af haven designes. Stier kan blive anlagt med grus eller fliser. Det kan være en udfordring at lægge fliserne korrekt, så de ikke ser usymmetriske ud med forkerte hældninger. Stier af grus er lagt af flere typer underlag, som tilsammen skaber den mest stabile trædeoverflade.

Skal du have anlagt store blomsterbede, kan det være et meget omfattende projekt med en skovl og en trillebør. Spar dig selv for en masse energi og hyr en til at klare det med en maskine. Der kan du få gravet toplaget af og hældt den ønskede type underlag på. Nogle af de mest anvendte typer af underlag i blomsterbede er muldjord, spagnum og flis. Læg mærke til om de planter, du har planer om at plante, trives bedst i bestemte typer af underlag.

Vælg en dygtig lokal brolægger til at realisere din drøm

Det vigtigste, når man skal have udført havearbejde er:

  • At brolæggeren anvender kvalitetsmaterialer, som holder i lang tid.
  • At opgaverne udføres med perfektion.
  • At opgaverne udføres til den aftalte tid.

Mindre virksomheder er ofte meget serviceminded over for den enkelte kunde sammenlignet med store virksomheder med mange ansatte. Det vil derfor være en fordel at vælge en lokal brolægger i Brønderslev eller Hjørring, som brænder for sin virksomhed og kundetilfredshed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *