udluftning

Få en luft til vandvarmepumpe installeret i huset

En luft til vandvarmepumpe er en økonomisk løsning, hvis du går med tanker om at opdatere dit hjem. Det betyder at du kan få varmet huset op, får varmt vand i hanerne og vaskemaskinen samt opvaskeren – alt sammen hentet fra luften.

Herunder kan du få svar på, hvorfor en luft til vand varmepumpe kan være et smart valg for dig, hvis du i dag opvarmer dig hus med en varmekilde, der kører på el, olie eller gas. Der er en lang række fordele ed at vælge at få denne form for pumpe installeret i dit hus, hvis du alligevel skal ud og investere i nyt.

Hvordan fungere en luft til vand varmepumpe?

Selve pumpen består af to dele. En indendørs og en udendørs del. Begge dele skal installeres og arbejder sammen for at give dig varm i huset og varmt vand i hanerne og bruseren.

Det er en varmekilde, der er let at betjene og er utroligt økonomisk velfunderet.

Pumpen fungerer ved, at der trækkes luft ind i den udendørs del af pumpen trækker luft ind og bruger den energi, der er i luften til at opvarme vandet, der føres ind i dine vandrør, så du har varmt vand i hanerne og bruseren.

Vil du finde den bedste luft til vand varmepumpe? Så se dem her.

Hvor stor er en luft til vandvarmepumpe?

Det kræver plads både indenfor og udenfor, hvis du ønsker at få denne form for pumpe installeret. Derfor er det en god ide at undersøge markedet inden du beslutter dig for, at det er denne form for opvarmning du ønsker at investere i.

Når det kommer til udedele kan du i dag købe eller lave finde kasser i træ til at dække for den, så du ikke skal have den stående frit, hvis ikke det passer ind i haven.

Den del, der skal stå indenfor er på størrelse med et mindre skab, derfor handler det om at finde et sted til den, hvor den ikke er i vejen men hvor I stadig kan komme til den, når den skal indstilles.

Rigtig mange vælger at stille den enten i kælderen eller i et bryggers.

Hvordan foregår installationen af en luft til vandvarmepumpe?

Som udgangspunkt er prisen for din nye pumpe inklusive installation. Det betyder at der kommer en ud og hjælper med at få stillet både den indendørs og den udendørs del op, så du kan være sikker på, at du får det bedste ud af det hele.

Den udendørs del kan lave lidt støj, derfor er det vigtigt, at den bliver placeret, hvor den ikke kommer til at generer.

Indendørsdelen skal kunne tilknyttes den udendørsdel, så de kan arbejde sammen om at sørge for varmt vand til at dække jeres behov i hele husstanden.

Det er bedst at få installeret denne form for pumpe om sommeren, for selve arbejdet kommer til at tage et par dage og udføres bedst og hurtigst i tørvejr og ikke for kolde temperaturer.

Når pumpen er installeret kan du med det samme tage den i brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *