moderne hjem

Foretag nogle moderne ændringer i din bolig

Er det tid til, at der skal ske noget nyt i dit hjem? Forestil dig, at dit hjem bliver moderne og funktionelt på kort tid. Noget af det, du kan gøre i dit hjem, for at det bliver mere moderne er at tilføje nogle lækre designermøbler. Designermøbler kan give dit hjem et helt nyt og anderledes touch. En anden ændring i dit hjem, er at støj reducere særligt de store rum i dit hjem. Hvilket giver dig og din familie mulighed for at opholde jer i de store rum, uden at i for generede af støj i løbet af dagen.

Designermøbler i dit hjem

Gør dit hjem moderne og lækkert med designermøbler af forskellige slags til de forskellige rum. Der findes mange muligheder for dig, når du vil pifte dine rum op med lækre møbler. Der findes flotte designer møbler i alle mulige former, farver og stilarter. De findes både som flotte og funktionelle stole, reoler, spiseborde og sofaborde. Mulighederne er mange. Du kan vælge et møbel som passer til dine behov. Skal det være den flotte By Lassen saxe stol i brun eg, By Lassen den trætte mand eller måske vipp 494 spisebord. Tøv ikke med at pifte dit hjem op med de flotte møbler. Hvis det lyder som noget for dig, så køb designermøbler her.

Støj reducer i de store rum i hjemmet

Noget andet du kan gøre ved dit hjem, er at dække de store overflader i dine større rum med acoustic panel ceilings. Panelerne absorberer uønsket støj, og det akustiske plaster kan tilføjes på næsten alle slags overflader både lige, kurvede og vinklede. Det akustiske plaster hedder the fade og er mindre tydelige end andre støjreducerende paneler, man ser på markedet.

Giv de gode idéer videre til din arbejdsplads

Både designermøbler og the fade er yderst relevante for større arbejdspladser såsom kontormiljøer, historiske bygninger og uddannelsessteder. Giv idéen videre til din arbejdsplads, så i bl.a. kan få nogle gode opholdsrum med lækre møbler. The fade er også meget relevante for din arbejdsplads, da støj kan medføre store gener for dig og dine kollegaer i løbet af dagen. Med the fade får i en fin løsning til at forbedre arbejdsmiljøet og mindske eventuelle arbejdsgener. The fade er super hensigtsmæssig til større sammenhænge, da det som tidligere nævnt, kan tilføjes på næsten alle slags overflader. Så giv idéen videre så du optimerer både dit hjem og din arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *