flotte loftlamper

Indret boligen med fine lamper

Ofte kan det virke som en stor opgave at skulle indrette en hel bolig. Det skal man ofte, fordi man lige er flyttet ind, eller fordi man synes hele boligen trænger til en renovering – her er der måske endda kun tale om interiøret.

Men det behøver altså hverken være et stort eller besværligt projekt. Lamper kan nemlig gøre en kæmpe forskel for et rum. Så i stedet for at oveveje at skifte sofaen eller bordet ud, kan I med fordel overveje at pifte boligen op med nye lamper.

Gør stuen hyggelig

Især i stuen kan lamper være med til at gøre en kæmpe forskel. Både deres belysning og udseende påvirker et rum rigtig meget, og det kan man udnytte i stuen for at gøre den rigtig hyggelig.

Put forskellige lamper ind i stuen. Når man sidder i stuen og for eksempel ser en film, kan det være rart at have lidt lys, men ikke i den grad at man bliver blændet. Til en stue kan man derfor med fordel vælge en kraftig lyskilde til loftet, som giver rigtig meget lys. Herudover kan man så finde en masse små lamper, som kan være med til at skabe den hyggelige stemning med deres dæmpede belysning. De gør, at man let kan se en film eller have et selskab på besøg uden, at man sidder badet i kraftigt lys.

Men tænk også over deres udseende! Ikke bare lysets kraftighed har en indflydelse på, hvordan rummet bliver opfattet.

Til en stor stue kan man ofte uden problemer vælge en stor og majestætisk lampe til loftet. Her gør det ikke noget, at det er en såkaldt statement lampe. Den vil være med til at vise, hvor stor stuen i realiteten er. Udover det kan man tilføje små lamper i vindueskarmen og høje gulvlamper, så stuen føles varmere og mere velkommen.

Find unikke lamper på gladegaver.dk

Tilføj noget råt til hver rum

Hvis du har et meget minimalistisk eller moderne hjem, kan lamper især hjælpe med at tilføje lidt personlighed. I tilfælde af, at du ønsker at lamperne tilføjer noget ekstra, skal de selvfølgelig ikke falde i et med resten af huset. For at undgå dette kan du vælge, at lamperne skal være lidt rå eller have en særlig farve. Især den industrielle stil er på vej tilbage som bolig trend. Metal og blandt andet mørk træ er ofte en rigtig god kontrast til nyere huse. Det at tilføje noget gammelt til et nyt hus giver på en eller anden måde huset den sjæl, som mange kan føle mangler i nybyggeri.

Metal og lignende materialer står ofte meget ud i en moderne bolig, og man vil ligge mærke til det med det samme. Og det er kun en god ting! De tiltrækker rigtig meget god opmærksom, og det er efterhånden de færreste, som ikke er vilde med det.

Så prøv at indrette din bolig med en masse fine lamper. Du vil garanteret blive overrasket over, hvor meget en speciel lampe rent faktisk kan ændre dit rum til det bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *