Lækkert interiør fra danske Stelton

Trænger du til lidt fornyelse i boligen men uden at skulle i gang med den helt store renovation, så skulle du måske udskifte lidt af dit ældre interiør med noget nyere. Hvis du ønsker noget nyt til dine hylder, spisebordet eller sofabordet, så er Stelton helt sikkert et godt valg. Det er dansk design, som aldrig går af mode.

Stelton

Stelton har eksisteret siden 1960, og holder stadig væk i dag på de værdier, som grundlæggerne af Stelton ønskede for firmaet. De to soldaterkammerater, som startede Stelton for over 50 år siden, havde en drøm om at skabe et handelsfirma med dansk design. Det startede med møbler og sportssko, men grundlæggerne af Stelton fik hurtigt øjnene op for, hvad materialet rustfrit stål kunne bruges til i indretningen af boligen. Sammen med ”Dansk Rustfrit” lavede Stelton serveringsdele i rustfrit stål, som gik som varmt brød, ikke blot i Danmark, men også i de større varehuse og designforretninger i USA.

Steltons designs

Stelton har delt deres forskellige designs op i serier. Så kan du vælge indenfor serien, hvilke designs du synes, der passer til dit hjem. En af de lidt nyere og moderne designs, som Stelton har lanceret, hedder ”Stelton Theo”.

Stelton Theo er en kombination af dansk, stilrent design og asiatisk, bæredygtigt design. Kombinationen giver et lidt råt look, som samtidigt er hyggeligt og elegant, og passer perfekt ind i danske og skandinaviske hjem. Man kan finde de forskellige designs og serier, som Stelton står bag i forretninger, men også på nettet. Der er efterhånden ikke den store forskel på, om du køber dine interiør-varer på nettet eller i en fysisk butik.

Steltons vision for deres designs

Stelton er et af de ældre designmærker i Danmark, men det betyder ikke, at Stelton er ved at gå af mode. Tværtimod! Med over 50 år på markedet, og stadig med visionerne på plads og i orden og retningslinjerne rene, så er Stelton fortsat på vej frem. Tidligere har arkitekt Arne Jacobsen designet for Stelton og med en lang række af designer, både danske og internationale, så er Stelton et interiør-mærke på vej frem.

Stelton har forskellige serier, og blandt de lidt ældre og meget populære findes Stelton Classic, som indeholder de mest kendte designs fra Stelton. Men fornyelse er en dyd, og den har Stelton taget til sig, dog med bevarelse af de materialer, som vi kender Stelton for, nemlig det rustfrie stål.

Stelton tænker innovativt og følger tiden og markeds tendenser. Sådan holder Stelton sig bemærket på det danske, såvel som det internationale marked.

Hvis du vil forny din bolig med lækre designs, som holder i årtier, og som samtidig ikke går af mode lige foreløbigt, så er Steltons forskellige serier og udtryk helt sikkert et godt og fornuftigt valg. Det gælder både serien Theo, som er nævnt i denne artikel, men også de andre serier, som Stelton har lanceret. Du finder et stort udvalg af alle de lækre serier på roomsa.dk. Vil du derimod læse mere om Stelton kan du gøre det på deres officielle hjemmeside, her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *