Kontorindretning

Praktiske og smarte ting til det moderne kontor

Har du altid drømt om at få et kontor som giver dig de bedst tænkelige arbejdsforhold? Ved du hvad? Drømmen er faktisk slet ikke så langt væk som du går og tror.

I denne artikel kan du nemlig få en masse inspiration til, hvordan du får skabt dig et kontor ud over det sædvanlige. Hvorfor skal du egentlig bruge så meget tid på indretningen af dit kontor, tænker du sikkert? Det skal du af den simple grund, at det faktisk kan påvirke din produktivitet helt fantastisk.

Skab hygge og komfort med en Follow Me lampe fra Marset

Follow Me lampeNår du sidder på et kontor og arbejder hårdt, så er det uhyre vigtigt, at du har den rette belysning omkring dig. Uden et godt lys vil du blive irriteret af computerskærmens skær. Derudover vil dine øjne også hurtigere blive trætte, hvilket vil påvirke din produktivitet i en negativ retning.

Der findes faktisk en lampe som giver et super behageligt lys, der samtidig er oplagt at have på kontoret. Denne lampe hedder Follow Me og er designet af Marset Barcelona.

Follow Me lampen har mange fordele

En af de helt store fordel ved Follow Me lampen er, at den er transportabel. Det vil sige, at du kan tage den med dig hvorhen du end har lyst. Den er nemlig udstyret med et batteri som meget nemt oplades via et USB-stick.

Du kan sammenligne priser på Follow Me lampen her.

En ergonomisk kontorstol

Noget som for alvor kan gøre dig mere produktiv og ikke mindst forbedre dine arbejdsforhold, det er en ergonomisk kontorstol. Den helt store fordel ved denne type kontorstol er, at den er bygget specielt til at støtte din krop bedst muligt. Det vil sige, at du med denne kontorstol kan holde ud af at sidde foran computeren i længere tid af gangen. Derudover minimerer den også risikoen for skader og lignende, hvilket er uhyre belejligt, hvis du er typen som bruger mange timer om ugen foran skærmen.

Læs mere om et ergonomisk arbejdsmiljø hos Arbejdstilsynet.dk.

En stålreol giver dig overblikket over dine ting og sager

Et kontor der bærer præg af rod og ting som flyder bidrager ikke just til et godt arbejdsmiljø. Flere undersøgelser har vist, at rod og lignende er med til at forstyrre din koncentration. Det betyder, at det er meget sværere at koncentrere sig om konkrete arbejdsopgaver, da rodet hele tiden vil forstyrre dit synsfelt osv.

Med henblik på at løse dette problem skal du udstyre kontoret med reoler og lignende. Lige for tiden er det meget populært at opbevare ting og sager i stålreoler. Stål er et meget moderne materiale du med fordel kan udstyre kontoret med.

En Sonos højttaler leverer fantastisk lydkvalitet og er nem at betjene

Musik er uden tvivl noget som kan gøre dig mere motiveret og produktiv, når du sidder på kontor. Derfor skal du selvfølgelig have en god højttaler, der samtidig er nem at betjene.

Sådan en højttaler kan med fordel være Sonos. Sonos er kendt for at levere en uovertruffen lyd samtidig med, at det er et af de mest brugervenlige systemer som findes på markedet netop nu. Sonos kan nemlig betjenes med din computer, smartphone, tablet og lignende – og så er den trådløs! What’s not to like?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *