Stol med pude

Sådan får du det bedste resultat med pyntepuder

Pyntepuder er noget der hører alle hjem til, men hvordan man skaber de bedste resultater med dem kan for mange være vanskeligt. Det handler nemlig ikke blot om at købe nogle puder og f.eks. placere dem i hjørnet af sofaen. For selvom dette selvfølgelig er en mulighed, så opnår du et langt bedre og mere tilfredsstillende resultat, hvis du både gør dig overvejelser inden, imens og efter både køb og placering af dine pyntepuder.

Indretning med pyntepuder er selvfølgelig ikke raketvidenskab, men hvis man vil nå frem til de bedste resultater kræver det mere end man lige regner med. Men gør jer den selv den tjeneste, at invester lidt tid til processen, for resultatet en langt mere tilfredsstillende end hvis det blot bliver noget tilfældigt og usammenhængende.

Hvordan indretter jeg med pyntepuder?

Der er mange måder hvorpå man kan benytte pyntepuder i sin indretning på en rigtig flot og smagfuld måde. Vores bedste råd er at prøve sig frem og indhente inspiration indtil, man finder det bedste resultat der både forener pyntepuderne med resten af rummet, samtidigt med at de skiller dig en smule ud, så de skaber blikfang.

For ikke at starte fra bunden er der dog et par huskeregler, man kan benytte sig af, inden man går i kast med at udvælge og indrette med pyntepuder. Det første step på vejen er at kigge på den eksisterende indretning i hjemmet og se på hvilken stilretning denne bevæger sig over i, så man har et udgangspunkt for udvælgelsen af de rette puder. Hvis det f.eks. er en rå- og industriel indretning, vil romantiske puder (her) eller pelspuder (her) ikke høre hjemme her og dem kan man slå en bue udenom og derved gøre sin søgen mere målrettet.

Et andet vigtigt element er at kigge på farveholdningen i sin indretning. Bliver der udelukkende benyttet lyse og sarte farver eller er det et hjem hvor man ikke er bange for at bruge hele farvepaletten? Det er vigtigt at gøre sig tanker om farverne inden man går videre i processen, da det betyder meget for det færdige udtryk.

Den sidste ting vi vil nævne her er placering. For selvom man måske ikke er 100% sikker på hvor alle pyntepuderne skal placeres, så kan det være et godt udgangspunkt at kigge på eventuelle rum de skal placeres i, for både at danne sig et overblik over hvilke typer af puder der passer ind i det pågældende rum, men også for at få en idé om mange pyntepuder, man kunne få brug for.

Pyntepuder i sofaen

Hvilke pyntepuder skal jeg vælge og hvor finder jeg dem?

Det sidste punkt vi vil se på, er hvilke pyntepuder man skal gå efter for at skabe det bedste resultat. Det er som nævnt før vigtigt at kigge på stil, farver og forventet placering. Men selv med disse ting i baghånden kan det hurtigt blive uoverskueligt og man kan ende med at gøre et fejlkøb, fordi man gerne vil videre i processen.

Det kan derfor også være en god idé at gøre sig nogle tanker om hvilket prisleje man er komfortabel med, inden man besøger en butik og bliver forelsket. Selvom det kan være rart at besøge en fysisk butik, så man har muligheden for at mærke og føle på puderne inden køb, kan det være en fornuftig idé at se på udvalget online inden.

På nettet kan man nemlig oftere skabe sig et overblik og få en idé om f.eks. hvilket mærke man finder tiltalende. Ved online køb (besøg http://pudeguiden.dk/) bliver man også præsenteret for et større sortiment, der gør det nemmere at finde lige netop den eller de puder, man ikke kan leve foruden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *