babyværelse

Sådan gør du babyværelset klar

Skal I til at være forældre for første gang? Eller er det måske noget tid siden, at der har været en baby i huset, men nu skal I til at have en efternøler? Måske tænker I:”Et babyværelse? Skal babyer have sit eget værelse – et helt rum for sig selv? De er jo så små og fylder næsten ingenting?”

Selvom babyer er små, nuttede og skrøbelige, så optager de rigtig meget plads i det lille hjem, og de har brug for en masse ting, pleje og omsorg, og det fylder alt sammen. Derfor har mange forældre valgt at samle det hele inde på babyens eget værelse. På den måde kan der derinde også blive skabt en helt unik atmosfære og alle babyens ting kan være samlet et sted, fremfor ud over hele huset eller lejligheden. Det kan også være en fordel for babyen at vænne sig helt fra start af, til at den har sit eget værelse, så den er tryg ved det, når han eller hun skal til at sove i sin egen seng på sit eget værelse. Men hvordan skal man så indrette sådan et babyværelse? Vi kommer her med en lille guide til de helt essentielle ting, som et babyværelse skal indeholde, og som nybagte forældre vil blive rigtig glade for, at de har fået anskaffet sig, til den dag baby endelig kommer.

Puslebord, stofbleer og aktivitetstæppe!

Der er brug for en masse nye anskaffelser, men de tre ovennævnte er nogle af de allervigtigste ting at have i et babyværelse! Et puslebord er slet ikke at komme uden om – her kommer man til at stå mange gange om dagen. Done by Deer har lavet en rigtig fin puslepude, som er en stor hjælp ved bleskift. Puslepuden er utrolig blød og komfortabel for baby at ligge på, og den har en ’coated’ overflade, som betyder, at den er nem og hurtig at tørre af. På samme måde kan betrækket også nemt vaskes i vaskemaskinen.

Dernæst har vi stofbleerne. Stofbleer er meget anvendelige i hverdagen – de kan bruges til at tørre ethvert uheld op med, og de kan også give lidt tryghed, mens baby nusser dem. Og så er der et aktivitetstæppe, som er en vidunderlig ting til at beskæftige den lille, når mor og far trænger til et velfortjent lille hvil! Her har Done by Deer også lavet et skønt eksemplar med fem forskellige slags sanseophæng.

Done by Deer er lækkert, dansk design

Det danske brand blev oprettet i 2014, og har siden da forkælet forældre og deres børn med skønne bamser, baby-reder, sengetøj, stofbleer og meget mere. De har formået at kombinere det praktiske med æstetikken, og har givet hver eneste vare en fint minimalistisk og skandinavisk udtryk. Deres varer har som regel friske, dejlige farver, som bringer godt humør. Mange af deres designtryk har den søde elefant, giraf eller krokodille på, med de store, venlige øjne. Alt sammen følger nøje europæiske standarder for, hvad der er sundt for babyer at omgives med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *