pizza

Sådan holder du rigtig tømmermænds-søndag i boligen

Livet er en fest, og nogle dage, der er det bare lidt mere end fest end andre dage. Det er klart, at man skal have det sjovt, men det er ikke altid så sjovt, når man skal bøde for det dagen efter. Alligevel har man ikke lyst til at gå glip af gode fester, og derfor kan man lige så godt forsøge at hygge sig så meget, det er muligt at gøre, når man har tømmermænd.

Tricket aftenen inden

Men selvom man godt kan forsøge at hygge sig med sine tømmermænd, så er det bare fedest, hvis man ikke føler sig helt kørt over dagen derpå. Der er et trick, som du kan bruge aftenen inden, før du lægger dig i din seng for at sove. Tricket går ud på, at du blander salt og vand sammen og drikker det hurtigt. Det smager bestemt ikke godt, så det er en god idé at skylle efter med et ekstra glas vand. Man gør det naturligvis heller ikke, fordi det skal smage godt. Man gør det, så kroppen har det bedre dagen efter.

Bestil noget lækkert

Når man har tømmermænd, så skal man sørge for at få noget fedt, salt og sukker i maden. Du kender sikkert også godt, at det er dét, din mave skriger efter dagen derpå. Der er ingen grund til, at man skal til at bevæge sig ud aF boligen. Det gider man da ikke, hvis man har det skidt. Når man har tømmermænd, så er det helt acceptabelt, at man f.eks. bestiller pizza udbringning. Husk også, at cola gør underværker, når man har tømmermænd.

Se noget, du ikke skal tænke for meget til

Det er ganske normalt, hvis man har lidt sværere ved at tænke klart og koncentrere sig dagen efter, at man har indtaget en masse alkohol. Derfor kan det være, at du skal finde noget at se, der ikke kræver så meget hjernekapacitet. Du kan gemme de storslåede film til en anden god aften.

Sov længe

Man kan have det rigtigt dårligt, når man har tømmermænd, men det kan man ikke mærke, når man sover. Derfor skal du lade dig sig hvile og lade vær med at sætte vækkeuret til tidligt om morgenen. Det kan selvfølgelig være, at du skal sætte en alarm til lidt senere, så du ikke får endt døgnrytmen komplet, inden du skal have gang i en ny uge den næste dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *