Vinglas Eva Solo

Shop de flotte vinglas fra Eva Solo

Hvis du har kigget i reklamer og nogle af alle de julekataloger, der så småt er begyndt at lande i din postkasse, så er du nok stødt på den elegante serie med Eva Solo glas, som kan friste de fleste.

Serien er en samling af smukke glas, der kan anvendes til enhver anledning – de pynter på ethvert bord til hverdag og i enhver borddækning til fest eller festlige begivenheder. Serien består af glas til alle lejligheder og indeholder blandt andet rødvinsglas og vandglas.

Eva Solo vinglas er hver især designet til én bestemt type vin, hvorfor du både kan få rødvinsglas til Bordeaux og til Bourgogne. På den måde kan du nyde din vin på bedste vis og få det optimale ud af netop din yndlingsvin. Desuden er de smukke vinglas specielt designet med skrå kanter for at sørge for, at alle typer vin lever op til deres fulde potentiale af smag og aroma.

Til vin hører der selvfølgelig også vand, så det består serien selvsagt også af, altså i form af Eva Solo vandglas, som har den skrå kant ligesom vinglassene og er flotte, elegante glas, der passer perfekt til borddækningen sammen med de smukke rødvinsglas. Alle delene er mundblæste og bringer med sin enkelhed det danske design ind i dit hjem med en eksklusiv, høj kvalitet, du næppe vil undvære nogensinde igen.

Dansk design

Eva Solo er efterhånden et ældre, men meget anerkendt designmærke, som har eksisteret siden 1913, men først i 1950’erne blev mærket virkelig kendt på grund af en brød- og pålægsmaskine, som den dag i dag stadig er en designklassiker – dog kun én klassiker ud af mange. Brandet har igennem tiden vundet over 150 design priser og laver ikke kun smukke glas-serier, men tilbyder alt indenfor boligtilbehør og køkkengrej, som er inddelt i forskellige kategorier: cooking, serving, living, bath og outdoor. Så det afhænger af, om du skal bruge glas, gryder og pander, produkter til bagning og madlavning i ovnen, vaser og potter til udenfor, håndklædestang og tandbørsteholder til badeværelset eller måske en smart og æstetisk gasgrill til hyggelige, lange sommeraftener med venner og familie.

Brandet ligger prismæssigt ikke i den allerhøjeste ende af skalaen, men da det er eksklusivt design, der kombinerer funktionalitet, kvalitet og æstetik, er det selvfølgelig ikke billigt. Som de fleste ved, så koster det at få design og høj kvalitet på bordet, men det er ikke en umulig opgave, du har sat dig for, hvis du også har forelsket dig i de smukke Eva Solo vand- og vinglas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *