Shop nyt til boligen på Black Friday

I de seneste år er indretning og interiør blevet yderst populært og en hobby blandt mange danskere. På sociale medier som Instagram deler mange brugere billeder af nye puder, flotte stuer, detaljer på badeværelset og lignende.

Interiør, indretning og design kan dog være en lidt dyr hobby, da det selvsagt koster en del at udskifte møblementet i stuen eller lignende.

På Black Friday er der dog masser af muligheder for at gøre sig nogle kup til skarpe priser, hvor masser af danske butikker og webshops sælger ud af varer til spotpriser.
Hvis man derfor jagter lidt nyt til hjemmet, kan Black Friday være dagen, hvor man skal slå til.

Black Fridays mange tilbud

Black FridayMange forbinder udsalg med ringe varer, hvor butikkerne blot sælger ud af de varer, de ellers ikke kan få afsat.

Dette er langt fra tilfældet på Black Friday, hvor der også er tilbud at finde på attraktive møbler, interiør og design til hjemmet. Black Friday er kendetegnet ved, at priserne er skruet helt i bund – også på mærkevarer – hvor priserne ofte er tæt på indkøbsprisen; og nogle gange under!

Hvis der derfor er en vase, et bord eller andet, man altid har drømt om, kan det være, man skal være lidt ekstra opmærksom på Black Friday.

Hvem holder Black Friday i Danmark?

Black Friday er fortsat et relativt nyt fænomen i Danmark, men der er alligevel en lang række butikker og webshops, der har taget konceptet til sig.

Derfor er der også en masse steder at gå hen, hvis man vil jagte ting til boligen på Black Friday.
Et af disse steder er kæden Jysk, der gentager successen fra sidste år.
Jysk blev sat i søen af Lars Larsen for at give danskerne et godt tilbud, og der er masser af basis for at få netop dét på Black Friday.

Jysk, som man kan læse mere om på Black Friday guide, fører Black Friday både online og offline.
På Jysks hjemmeside kan man således allerede ved midnat få adgang til skarpe tilbud.
Fordelen ved dette er, at man har mulighed for at købe varerne, inden de bliver udsolgt i butikkerne, da de fleste ikke kan troppe op i butikkerne før, de har fri fra arbejde og skole.

Noget for enhver smag

Jysk fortæller, at tilbuddene i 2015 også vil dække over stole, senge, udstyr til kontoret, sofamøbler, dyner, puder, ting til haven og meget mere til.

Dertil kommer, at tilbuddene formentlig vil blive løbende udskiftet i løbet af dagen, hvorfor det kan være en god idé at holde sig opdateret hele dagen igennem.

Det er dog ikke blot Jysk, der holder Black Friday indenfor kategorien for møbler, design og interiør.
Således er der også en række mindre webshops, der sælger mærker og brands, man kender. Derfor kan det være en god idé at lave lidt research selv op til Black Friday, sådan man finder frem til de skarpeste tilbud og lige netop de produkter, man er på jagt efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *