Hyggelig stue med tæppe

Skru op for hyggen med et lækkert tæppe fra House Doctor

Det nærmer sig tiden for indendørshygge i takt med at efterårets kulde bider sig fast. Det bliver koldere, og det er derfor en god idé at være opmærksom på indeklimaet i boligen. Badeværelsesgulvet er pludselig en ubehagelig kold overraskelse om morgenen, og stuegulvets varme skal ikke længere opvarmes alene af solens stråler.

Hvis man har lyst til at spare penge, skabe stemning og få det optimale ud af boligens potentiale, kan oppyntning eller et dekorativt tæppe faktisk også have praktiske egenskaber.

Tæpper til alle rum og stile

Boligmarkederne specialiserer sig i efterårs- og vintermånederne på netop at optimere deres vinterkollektioner og dermed møde kundernes vinterbehov til boligen. Tæpper er det oplagte valg, hvis man har lyst til at præge rummet og tilføre det ekstra hygge og karisma.

Der findes et uendeligt stort udvalg af tæpper i forskellige stile, både tykke, tynde, farverige eller neutrale. Derudover kan man vælge at prioritere, om man ønsker et tæppe til gulv, til sofaen eller begge dele. House Doctor har mange forskellige tæpper, både tæpper til entréen og stuen. Tæpperne findes i både orientalsk præget design, støvede pudderfarver eller neutrale blå-farver.

Materialet er vigtigt

Et tæppe kan tilføre meget mere end varme og praktiske egenskaber, et tæppe kan fortælle en historie og få gæster til at føle sig velkomne idét de træder ind ad døren. Materialet har derfor stor betydning, hvad end det er et nopret underlag, der kilder mod fødderne, eller et superblødt tæppe man kan synke ned i. Tæpperne fra House Doctor er praktiske da de kan vaskes, noget der gør, at man kan opretholde tæppets farve og struktur uden at skulle ryste det udenfor og inhalere unødvendige støvpartikler.

Brug tæppet og skab fokus

Tæpper har en evne til at kunne lyse et umiddelbart mørkt rum op og sætte fokus på det sted tæppet befinder sig. Denne egenskab kan man udnytte, hvis man ønsker at samle fokus i rummet på et bestemt sted. Typisk ønsker man i stuen at have et naturligt fokus omkring sofa og sofabord. Derfor kan man – som mange også gør – placere et tæppe under sofabordet og dermed trække fokus og hyggen hen mod sofaen.

Hav en rød tråd

Hvis man tager udgangspunkt i et tæppe fra House Doctor, kan man vælge et tæppe med et forholdsvis stilrent design eller en enkel farve. Et sådan tæppe kan man placere i et rum, som egentlig har mange elementer og dermed bringe ro og finish ind i rummet. Hvis man vælger at gentage en farve, som man allerede kan se i rummet eller i et af rummets elementer, bør man derfor vælge et tæppe i denne nuance og dermed have en rød tråd i rummet.

Den røde tråd i rummet gør at indtrykket af rummet fremstår fuldendt og gennemtænkt, og man kan altså med et enkelt element styrke rummets udtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *