Smart boligtilbehør giver øget fokus på hjemmekontoret

Er din bolig således placeret, at der dagligt kommer en masse sol ind ad vinduerne, så er det jo som sådan ikke noget, der burde forårsage et større problem. Med mindre det selvfølgelig er i rum, hvor du gerne vil kunne koncentrere dig og fokusere – blandt andet på et hjemmekontor.

Hvad er løsningen?

HjemmekontorLøsningen hedder solfilm. Det er nemt at montere på dine vinduer, og efter det er sat op, skal du ikke være bekymret for, at solens stråler kommer til at genere dit arbejde i løbet af dagen. Solen er med til at lyse et rum op, men når man eksempelvis skal sidde og arbejde på en computerskærm, hvor solen bare står direkte ind på, så kan det være praktisk med film på vinduet.

Solfilm bliver efterhånden mere og mere brugt rundt omkring i de danske hjem. Det skyldes blandt andet, at det efterhånden er blevet langt nemmere at få adgang til solfilm. Det kan bestilles direkte over nettet, og det tager ikke meget mere end et par få dage, før det ankommer direkte hjem til din adresse.

Dernæst er det også muligt selv at montere det, hvilket blandt andet er med til at hive priserne ned på solfilmen. Skal du have en professionel montør til at hjælpe dig, så kan det nemt komme til at blive en halv pebret fornøjelse. Men klarer du den selv, så er det nemt at finde en billig og kvalitetsfuld løsning.

Man mister ikke alt lyset udefra

Hvis du vælger at montere solfilm på dine vinduer, så skal du ikke være bange for, at alt lyset forbliver ude.

For der kommer stadig lys ind gennem dine vinduer. Det er bare ikke nær så kraftigt, som hvis du ikke havde film på. Og har du et par vinduer, der ikke giver sollys direkte på din computerskærm, så kan du jo beholde dem fri for film, for stadig at få så meget lys ind i rummet som muligt.

Man skal kunne fokusere på sin arbejdsplads

SolfilmEr dit hjemmekontor din daglige arbejdsplads, så er det vigtigt, at du har et optimalt miljø for at kunne koncentrere dig og fokusere 100% på dagens opgaver.

Og selvom et strejf af lys udefra måske ikke lyder som jordens undergang, så ved alle, der har prøvet at arbejde på en computerskærm med sollys på, at det gør arbejdssituation hakket sværere.

Sidder du ikke med ryggen til vinduet, så solen rammer din skærm, så kan det være, du sidder med ansigtet mod vinduet. Og her kan solfilm også være en rigtig god løsning, da du i så fald slipper for at skulle sidde med solbriller på for at kunne arbejde ordentligt.

Det er et stykke smart boligtilbehør, som nemt kan monteres, og som ikke ændrer vinduernes look synderligt. Faktisk kan det i nogle boliger se smart ud med film på ruderne.

Så hvis du dagligt kæmper med den dejlige, men til tider irriterende sol, når du skal arbejde på dit hjemmekontor, så er det da bare med at få sat noget solfilm op.

Dette blogindlæg er et gæsteindlæg og alle meninger og holdninger tilhører skribenten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *