Julegaver

Tid til at købe julegaver!

Efteråret er over os og det betyder at de store forbrugsevents der leder op til selvforkælelse og gavekøb, er skrevet klar på kalenderen, opsparingen står klar og vi er begyndt at skrive de lange købs- og ønskelister så vi ved nøjagtigt hvor vi skal gå hen, hvad vi skal kigge efter osv.… Men! Vi er kun begyndt.

Problemerne kommer dog hvorvidt et køb er en fantastisk investering til langt ud i fremtiden, om det er en opgradering til noget der allerede er at finde derhjemme, eller om det er noget som skal sørge for at man up to date med de nye modeller, eller om det er en gave til en i forbindelse med en særlig anledning.

Især når det gælder gaver, der kan det være svært. Udadtil kan det virke som om at folk har alt, og man vil ikke rigtigt spørge hvad de ønsker sig, for det kan hurtigt blive så specifikt at vedkommende ved hvad der er i pakken; og det ødelægger det sjove. Hvis personen har alt, kan du eventuelt købe noget til deres arbejdsplads. Hos inventarland er alt samlet et sted, og her kan du finde alt, hvad kontoret begærer.

Hvad skal man købe?

Sagen er den at når man vil ud og jage geniale gaver til venner og familie, så er den sværeste del netop at indstille sig på bare et felt; en genre af gave. Hurtigt falder man hen i at købe oplevelser og gavekort, så når man vil købe gaver der ikke lader modtageren vælge selv, så er det jagten på inspiration og tips til gaver, der egentligt er det sværeste.

Det er dog kun svært i tilfælde hvor man vil give gaver til folk, som ikke har en direkte passion for et særligt område. Det er klart at er vedkommende en lystig tegner eller maler, så er det ikke for galt at købe kreative redskaber som nogle farver, lærreder, nye pensler eller blyanter af en særlig kvalitet, og lige såvel kan man investere i garn for en der hækler, måske nogle nye skydespil hvis det er en der spiller computer.

Hurtigt kan det gå hen og blive så simple og logiske gaver, at man ikke selv er tilfreds med det, og der er spørgsmålet om gaven trænger til en opgradering eller om det er indpakningen, som skal løsrive sig lidt.

Fancy indpakning ideer

På nettet kan du let finde inspiration til hvordan du let kan pakke dine gaver ind, så det vil lige noget helt andet. Her kan nogle fx have brugt en paraply til at pakke den originale gave ind, også har man givet selve paraplyen det klassiske gavepapir.

Andre har benyttet tomme flasker eller æsker fra morgenmadsprodukterne, ja sågar røret i en køkkenrulle som metoder til at skjule den tydelige form eller konsistens på en pakke, og dermed vil overraskelsen nærmest være en garanti.

Man kan på en måde sige at man lige så meget skal finde en måde at give gaven på såvel som man skal finde selve gaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *