Stilfuld bolig

Tre faktorer som medvirker til, at din bolig fremstår stilfuld

Synes du ikke at din bolig har stil nok, og har du svært ved at finde frem til de ting og den indretning, som giver din bolig det ekstra, der gør den til stilfuld fremfor ordinær? Så læs med i denne artikel, hvor vi giver dig tre ting/faktorer, som vil gøre ethvert hjem mere stilfuldt.

En biopejs

Findes der noget mere stilfuld end en pejs, hvor man f.eks. kan varme sig på et lammetæppe med et glas rødvin i hånden?

Dette er noget som mange drømmer om, men for langt de fleste slutter det også her. Dette er dog ærgerligt, da man faktisk ikke behøver at bruget mange penge og energi på at indbygge en pejs med tilhørende skorsten for at få den hygge og stil en pejs eller brændeovn tilbyder.

I stedet kan du investere i en biopejs. En biopejs varmer lige så meget som en almindelig pejs, og så er den langt bedre for indeklimaet. En biopejs soder heller ikke, og derfor behøver den ikke en skorsten.

Biopejse fås i mange afskygninger, men fælles for dem alle er, at de vil bringe stil til dit hjem. Brug f.eks. det flotte udvalg af biopejse hos luksuspejse.dk til at finde inspiration til din egen biopejsløsning.

En pladeafspiller

Pladeafspillere er in igen, og der er ikke noget mere stilfuldt end at have en flot gammel pladeafspiller stående sammen med en samling klassiske plader.

Hvis du ikke kan finde en flot brugt pladeafspiller, så findes der også masser af producenter som stadig laver pladeafspillere i flotte og moderne designs.

Et ryddeligt og rent badeværelse

Et badeværelse må gerne se elegant og indbydende ud – også selvom, at vi ikke opholder os i rummet så længe ad gangen. Det er også vigtigt, at rummet ikke fremstår rodet. Men samtidig skal det være dekorativt samtidig med det skal være funktionelt. Sæbe, tandbørster, shampoo, vatpinde mm. behøver ikke bare ligge på toiletbordet, men kan anbringes i forskellige beholdere, kurve eller skåle.

Når der er ordentligt på badeværelset virker rummet mere imødekommende og rent. Sørg for at have en masse opbevaringsplads i form af skabe og skuffer. Heri kan du få gemt håndklæder, toiletartikler og evt. vasketøjskurven godt af vejen.

Samtidig kan du holde orden på toiletartiklerne ved at købe sæbedispensere, sæbeskåle og tandkrus til at opbevare tingene i. Fyld den flydende sæbe over i en dekorativ sæbedispenser i stedet for den kedelige plastikbeholder fra Netto. Køb evt. en klassisk og tidløs sæbeskål, som naturligvis kan anvendes til et stykke sæbe. Men som også kan også bruges til opbevaring af små nips f.eks. hårnåle, elastikker vatpinde og smykker. Tandkruset skal selvsagt bruges til tandpasta og tandbørste, men brug også tandkruset til for eksempel kamme, børster, vatrondeller, make-up børster og mascara.

Når tingene er placeret i skabe, skuffer og opbevaringsbeholdere vil der altid være ryddet op, og det vil skabe en rolig stemning på badeværelset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *